El president Montilla presideix demà, dissabte, l'acte en record de les víctimes de la caserna de Vic

query_builder   12 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla presideix demà, dissabte, l'acte en record de les víctimes de la caserna de Vic

El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà dissabte, dia 13 de juny, a Vic, l’acte en record de l’atemptat terrorista del 29 de maig de 1991 i en homenatge a totes les víctimes del terrorisme. L’acte commemoratiu tindrà lloc al solar que ocupava l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Vic, a dos quarts d’una del migdia.
 
Juntament amb el ministre de l’Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, l’alcalde de Vic, Josep Ma. Vila Abadal, i el president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), José Vargas Rincon, el president farà una ofrena conjunta davant la placa commemorativa en record de les víctimes.  
 
Tot seguit, el president de l’ACVOT, l’alcalde de Vic, el ministre Rubalcaba i el president català pronunciaran sengles parlaments. L’acte es clourà amb la interpretació del Cant dels Ocells, a càrrec de Marta Roma, acompanyada d’un violoncel.
 
Per part del Govern català també hi seran presents el conseller de Relacions Institucionals i Participació; Joan Saura, i la consellera de Justícia, Montserrat Tura. També hi assistiran, entre d’altres autoritats, el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel; l’inspector general de l’Exèrcit, Fernando Torres, i el president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa.
 
Nota: els mitjans de comunicació disposaran d’un espai reservat per poder realitzar el seu treball. Per motius logístics i de seguretat, els mitjans gràfics hauran de prendre les imatges des de l’espai reservat per a tal efecte. 

12:30|.Terrenys antiga caserna Guàrdia Civil. (Andreu Febrer cantonada Passeig de la Generalitat). Vic.|Vic (Osona)

El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà l’acte en record de l’atemptat terrorista del 29 de maig de 1991 i en homenatge a totes les víctimes del terrorisme. L’acte commemoratiu tindrà lloc al solar que ocupava l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Vic, a dos quarts d’una del migdia.