El secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presenta la campanya "Revetlles amb precaució"

query_builder   12 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presenta la campanya "Revetlles amb precaució"

Dilluns, 15 de juny de 2009, a les 11.15 hores, a la seu del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació
El proper dilluns, 15 de juny a les 11.15 hores, el secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presentarà, a la seu del Departament (carrer Diputació 355), la campanya “Revetlles amb precaució” que la Direcció General de Protecció Civil promou conjuntament amb l’Administració General de l’Estat i l’Ajuntament de Barcelona. La campanya compta també amb la col·laboració del Departament de Salut, les entitats municipalistes de Catalunya i les empreses pirotècniques.
 
A la presentació també hi assistiran la subdelegada del govern central a Barcelona, Montserrat Garcia Llovera, el director general de Protecció Civil, Josep Ramon Mora, la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau, així comel director dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Barcelona, Àngel Merino.
 
Antoni Rodríguez, ex-president de l’Associació de Fabricants i Majoristes de Pirotècnia de Catalunya (AFIMAC) també assistirà a l’acte, juntament amb el secretari general de la Federació de Municipis de Catalunya, Adolfo Moreno i el cap de l’àrea social de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques de Catalunya, Jordi Serra. L’acte també comptarà amb la presència del cap de la Divisió de Prevenció i Protecció Civil Municipal de l'Ajuntament de Barcelona, Jesús Martínez Viejo, i del responsable de la Unitat de prevencions de Lesions del Departament de Salut, Josep Maria Suelves.
 
L’objectiu de la campanya ‘Revetlles amb precaució’ és minimitzar els riscos que comporten determinats hàbits associats a aquestes celebracions, com ara l’ús del material pirotècnic, l’encesa de fogueres i la participació en correfocs.
  
 
TEMA: Presentació campanya “Revetlles amb precaució”
DIA: DILLUNS 15 de juny de 2009
HORA: 11.15 hores
LLOC: SALA D’ACTES del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació  (c/ Diputació, 355)
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 12 de juny de 2009
14.00  hores
 
 
 

11:15|.Departament d'Interior (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presentarà la campanya “Revetlles amb precaució” que la Direcció General de Protecció Civil promou conjuntament amb l’Administració General de l’Estat i l’Ajuntament de Barcelona. La campanya compta també amb la col·laboració del Departament de Salut, les entitats municipalistes de Catalunya i les empreses pirotècniques.