La Secretaria de Joventut i la Universitat de Girona presenten el Congrés Internacional Joventut i Societat

query_builder   15 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Secretaria de Joventut i la Universitat de Girona presenten el Congrés Internacional Joventut i Societat

El simposi, que es farà a Girona del 18 al 20 de juny, se centrarà en la relació entre joventut i risc
El vicerector de Política Científica de la Universitat de Girona, Miquel Duran, i el secretari de Joventut delDepartament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, presentaran dimarts el Primer Congrés Internacional Joventut i Societat ‘Joventut i Risc. Unes relacions ineludibles?’ que se celebrarà del 18 al 20 de juny a Girona. Participaran també en la presentació el professor de la UdG i coordinador del Congrés, Pere Soler i el president de l’associació de Joves Cuiners, Jordi Jacas.
 
Al simposi, que comptarà amb la presència de diversos experts internacionals, s’hi debatrà sobre el significat del risc pels joves a partir de quatre eixos: emancipació, salut, oci i convivència. El Congrés està organitzat per sis universitats públiques catalanes amb el suport de la Secretaria de Joventut i s’emmarca en el projecte de Màster Interuniversitari en Joventut i Societat que acaba de finalitzar la seva primera edició.

11:00|.Sala de reunions del Rectorat. Universitat de Girona. Edifici de les Àligues (pl. Sant Domènec, 3)|Girona (El Gironès)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, i el vicerector de la Universitat de Girona, Miquel Duran, presentaran el Primer Congrés Internacional 'Joventut i Societat' .