Presentació de la campanya "Revetlles amb precaució" a Manresa

query_builder   15 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la campanya "Revetlles amb precaució" a Manresa

Demà dimarts, 16 de juny, a les 17.00h, als serveis territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Manresa
 
Demà dimarts, 16 de juny de 2009, i a partir de les 17.00 hores, es presentarà la campanya ‘Revetlles amb precaució’ a la seu dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació (c/ Guimerà, 14 de Manresa).
 
L’objectiu de la campanya és minimitzar els riscos que comporten determinats hàbits associats a la celebració de Sant Joan, com ara l’ús del material pirotècnic, l’encesa de fogueres i la participació en correfocs.
 
A l’acte assistirà el director dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Carles Llussà. A més, també hi participaran el cap de la Regió d’Emergències Centre, Jordi Vila, el responsable del Servei de Sensibilització de la Direcció General de Protecció Civil, Jaume Guamis, i l'adjunta del Delegat del Govern a la Catalunya Central, Francina Gabarró, entre d’altres.
 
 
 
TEMA: Presentació de la campanya “Revetlles amb precaució”
DIA: Dimarts, 16 de juny de 2009
HORA: 17.00 hores
LLOC: Serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació (c/ Guimerà, 14. Manresa)
 
 
Cerdanyola del Vallès, 15 de juny de 2009
17.40 hores

17:00|.Serveis territorials (c. Guimerà, 14)|Manresa (El Bages)

El director dels Serveis Territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central, Carles Llussà, i el cap de la Regió d’Emergències Centre, Jordi Vila, presentaran la campanya “Revetlles amb precaució” a Manresa.