El departament d'Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Teresa Riembau Cortey

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El departament d'Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Teresa Riembau Cortey

Josep Viñas en farà el lliurament demà dimecres a la residència Nostra Senyora de Montserrat de Palafrugell
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas, lliurarà demà dimecres la Medalla Centenària a Teresa Riembau Cortey. L’acte tindrà lloc a les 16.00 hores a la llar Nostra Senyora de Montserrat de Palafrugell, on resideix l’homenatjada. En el decurs de l’acte, també s’atorgarà, a títol pòstum, la medalla centenària a Gertrudis Gifreu Terrades, que va morir a la residència pocs dies abans de l’homenatge. El seu fill recollirà la medalla.
 
Teresa Riembau va néixer el 15 de juny de 1909 a Palafrugell, al petit nucli d’Ermadàs. Junt amb el seu marit, va treballar tota la vida de pagesa. Va tenir una filla, que va morir jove, i un fill, que també és mort, i que li va donar un nét i una néta, de qui té dos besnéts. És vídua i, des de fa 11 anys, s’està a la Residència Ntra. Sra. de Montserrat.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

16:00|.Residència Ntra. Sra. de Montserrat (c. Padró Petit, 15)|Palafrugell (El Baix Empordà)

El director dels Serveis Territorials d'Acció Social a Girona, Josep Viñas, lliurarà la medalla centenària a Teresa Riambau, nascuda el 15 de juny de 1909.