Presentació de la campanya "Revetlles amb precaució" a Tarragona

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la campanya "Revetlles amb precaució" a Tarragona

Dimecres, 17 de juny, a les 12.00h, al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) a Tarragona
 
Dimecres, 17 de juny de 2009, i a partir de les 12.00 hores, es presentarà la campanya ‘Revetlles amb precaució’ al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) a Tarragona (Autovia Tgna a Reus, T-11 km 14).
 
L’objectiu de la campanya és minimitzar els riscos que comporten determinats hàbits associats a la celebració de Sant Joan, com ara l’ús del material pirotècnic, l’encesa de fogueres i la participació en correfocs.
 
A l’acte assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, així com tambéla directora dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Tarragona, Hortènsia Grau. A més, també hi participaran el cap de la Regió d’Emergències, Agustí Gatell; el responsable del Servei de Sensibilització de la Direcció General de Protecció Civil, Jaume Guamis; el director de l’Agencia de Protecció de la Salut dels serveis regionals, Joan Guix i la Tècnica en Protecció Civil de la Subdelegació del Govern a Tarragona, Fabiola Ugalde.

12:00|.CECAT de Tarragona (Autovia Tarragona a Reus, T-11. km 14)|Tarragona (El Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i la directora dels Serveis Territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Tarragona, Hortènsia Grau, presentaran la campanya “Revetlles amb precaució”.