El secretari general del DAR presenta la nova Unitat de Suport a l'empresari agrari

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general del DAR presenta la nova Unitat de Suport a l'empresari agrari

Es tracta d'un pla pilot que té com a àmbit territorial les comarques de les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, la Segarra, el Segrià, i l'Urgell
El secretari general del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presidirà demà, a partir de les 11:00 hores, a la seu del DAR a Lleida, la presentació en roda de premsa de la nova Unitat de Suport a l’empresari agrari, que ha creat el Departament per facilitar i agilitar l’atenció i l’assessorament al sector. L’acte també comptarà amb la participació del responsable de l’esmentada Unitat, Àngel Mozota.
 
Tot seguit s’oferirà una demostració pràctica de dues possibles consultes a aquesta nova Unitat.
 
Es tracta d’un pla pilot que té la seva seu a les dependències dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, i com a àmbit territorial les comarques lleidatanes de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià, i l’Urgell.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació de la nova Unitat de Suport a l’empresari agrari
DIA:
Dimecres, 17 de juny de 2009
HORA:
11:00 hores
LLOC:
Seu del DAR
Carrer Camp de Mart, 35
Lleida
 
 
16 de juny de 2009

11:00|.Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (c. Camp de Mart, 35)|Lleida (El Segrià)

El secretari general d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Castella, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presidirà la presentació de la nova Unitat de Suport a l’empresari agrari.