El vicepresident del Govern presideix l'acte commemoratiu dels 10 anys del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern presideix l'acte commemoratiu dels 10 anys del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible

El president de la Fundació Cultura de la Pau, Federico Mayor Zaragoza, pronunciarà la conferència "Nous valors i reptes per a una nova governança"
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dimecres, 17 de juny, l’acte commemoratiu dels 10 anys del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) “Present per garantir el futur”. El CADS és un organisme adscrit al Departament de la Vicepresidència que, entre d’altres funcions, assessora el Govern en matèria de sostenibilitat.
 
El vicepresident del Govern arribarà a les 19.30 hores a l’Auditori de La Pedrera de Caixa Catalunya, on es realitzarà l’acte commemoratiu del desè aniversari del CADS. Després d’una intervenció del president del Consell, Gabriel Ferraté, el president de la Fundació Cultura de la Pau i exconseller del CADS, Federico Mayor Zaragoza, pronunciarà la conferència “Nous valors i reptes per a una nova governança”. Tancarà l’acte el vicepresident del Govern amb una intervenció. L’acte commemoratiu s’iniciarà a les a les 18.30 hores amb les intervencions del director de l’Àrea Territori i Paisatge de l‘Obra Social de Caixa Catalunya, Miquel Rafa, i el director del CADS, Ramon Arribas, que presentarà les activitats commemoratives.
 
El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, creat el 1998, està integrat per 15 consellers i el president, tots ells experts de reconegut prestigi. Treballa en tres àmbits: assessorament al Govern, reflexió estratègica de la sostenibilitat i promoció de la cultura de la sostenibilitat a les institucions i la societat. 

19:30|.Auditori de La Pedrera de Caixa Catalunya (Passeig de Gràcia, 92)|Barcelona (El Barcelonès)

Acte commemoratiu dels 10 anys del CADS