El president inaugura demà el congrés Hit Barcelona, pioner a nivell mundial en innovació i emprenedoria

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president inaugura demà el congrés Hit Barcelona, pioner a nivell mundial en innovació i emprenedoria

La trobada busca posicionar la capital catalana com a centre d'excel·lència
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà la sessió inaugural del congrés Hit Barcelona 2009, una trobada que preveu aplegar uns 2.500 professionals i empresaris - dels quals un 40% seran estrangers-, amb l’objectiu de posicionar Barcelona com a un centre d’excel·lència en innovació. El Hit és una certamen pioner a nivell mundial que reuneix destacats “gurus” en innovació, emprenedors i inversors amb l’objectiu d’impulsar iniciatives empresarials estratègiques.
 
Enguany, en el marc del certamen se celebrarà la primera edició de la Global Enterpreneurship Competition, amb la participació dels millors business plans mundials. Es tracta de 28 projectes i els cinc millors es repartiran 90.000 euros en premis. A tots els participants se’ls oferirà ajuda per obrir oficines a Barcelona, al districte tecnològic del 22@. En paral·lel, tindrà lloc el XV Fòrum d’Inversió organitzat per ACC1Ó.
 
El president arribarà al Palau de Congressos de Barcelona a les 9.45 hores de demà, dimecres 17 de juny, i es traslladarà a l’auditori, on tindrà lloc la inauguració. Durant l’acte, intervindran el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; el director general adjunt de La Caixa, Antoni Massanell; el president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Miquel Valls; el secretari general d’Innovació del Ministeri de Ciència i Innovació, Juan Tomás Hernani; i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. El president Montilla clourà l’acte amb un discurs.
 
Hit Barcelona van néixer en el context del Pla Estratègic Metropolità i compta amb el suport de totes les administracions i els agents econòmics del país.

09:45|.Palau de Congressos de Barcelona (Av. Maria Cristina, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat presidirà la sessió inaugural del congrés Hit Barcelona 2009