El Consell de la Gent Gran de Catalunya celebra el segon Plenari de l'any

query_builder   17 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Consell de la Gent Gran de Catalunya celebra el segon Plenari de l'any

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania i vicepresidenta primera del Consell de la Gent Gran de Catalunya, Carme Porta, presidirà aquesta trobada
El proper dijous està convocada a la Casa del Mar de Barcelona la segona reunió de l’any del ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya. La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presidirà la trobada.
Durant l’acte, entre d’altres, també hi intervindrà la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva, que presentarà el document de bases de l’avantprojecte de Llei per a una nova ciutadania i per a la igualtat entre dones i homes.
 
El Consell de la Gent Gran de Catalunya és un òrgan consultiu de participació de les persones grans en totes les qüestions que són del seu interès i, específicament, en el seguiment dels acords presos en els congressos nacionals de la gent gran. Està integrat per prop d’una setantena de persones i és representatiu de tot el territori català.
 
En aquesta segona sessió del Plenari d’aquest any, a més de la presentació de l’avantprojecte de Llei per a una nova ciutadania i igualtat entre dones i homes, s’oficialitzarà el nomenament dels nous experts que formaran part, com a vocals, del Consell de la Gent Gran. Aquestes quatre persones de reconegut prestigi en matèria de gent gran són Dolores Juliano, Josep Maria Terricabres, Raimon Escudé i Joan Alamillo.

10:30|.Casa del Mar (c. Albareda 1-13)|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presidirà el Plenari del Consell de la Gent Gran de Catalunya.