La consellera Capdevila inaugura a Girona el Congrés Internacional Joventut i Societat

query_builder   17 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Capdevila inaugura a Girona el Congrés Internacional Joventut i Societat

El simposi, que es farà al Palau de Congressos del 18 al 20 de juny, se centrarà en la relació entre joventut i risc
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà dijous, juntament amb l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i el vicerector de Política Científica de la Universitat de Girona, Miquel Duran, el Primer Congrés Internacional Joventut i Societat ‘Joventut i Risc. Unes relacions ineludibles?’ que es farà del 18 al 20 de juny al Palau de Congressos de Girona i a la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG.
 
Al simposi, que aplegarà més de 300 participants, s’hi debatrà sobre el significat del risc pels joves a partir de quatre eixos: emancipació, salut, oci i convivència. El Congrés està organitzat per sis universitats públiques catalanes amb el suport de la Secretaria de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania. La conferència inaugural (10h) anirà a càrrec de la reconeguda professora i coordinadora del programa d’investigació en estudis socioculturals de l’Institut Tecnològic i d’Estudis Superiors d’Occident de Mèxic, Rossana Reguillo.

09:30|.Palau de Congressos de Girona (Passeig de la Devesa, 35)|Girona (El Gironès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el Congrés Internacional Joventut i Societat. L'acompanyarà el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí.