El Secretari per a la Immigració explica el Pacte Nacional per a la Immigració i el projecte de Llei d'acollida al Consell Comarcal de l'Urgell

query_builder   17 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Secretari per a la Immigració explica el Pacte Nacional per a la Immigració i el projecte de Llei d'acollida al Consell Comarcal de l'Urgell

També es reunirà amb l'alcaldessa de Mollerussa i visitarà un allotjament de temporers a Alcoletge
El secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, explicarà demà dijous al Consell Comarcal de l’Urgell el Pacte Nacional per a la Immigració i el projecte de Llei d’acollida de les persones immigrades. Ho farà en el marc d’una reunió de coordinació amb tècnics i agents d’acollida, acompanyat per la presidenta del Consell, Rosa Maria Mora.
 
Posteriorment, es traslladarà a Mollerussa on es reunirà amb l’alcaldessa, Teresa Ginestà, i visitarà l’oficina del Programa Rural d’Acollida i Inserció (PRAI) d’Unió de Pagesos. A la tarda, a les 16.30h, també visitarà un allotjament de temporers a Alcoletge que ha comptat amb finançament de la Secretaria per a la Immigració.
 
Acompanyarà al secretari durant tota la jornada el director territorial d’Acció Social i Ciutadania, Carles Vega.
 
Nota: el secretari, el director territorial i la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell atendran els mitjans a les 12h a la seu del Consell.

12:00|.Consell Comarcal de l'Urgell (c. Agoders, 16)|Tàrrega (L' Urgell)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, explicarà el Pacte Nacional per a la Immigració i el projecte de Llei d’acollida al Consell Comarcal de l’Urgell. L'acompanyarà el director territorial d’Acció Social i Ciutadania, Carles Vega. El secretari, el director territorial i la presidenta del Consell Comarcal atendran els mitjans a les 12h a la seu del Consell.