Presentació de la campanya "Revetlles amb precaució" a Girona

query_builder   17 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la campanya "Revetlles amb precaució" a Girona

Demà dijous, 18 de juny, a les 11.00h, a la seu de la Delegació del Govern a Girona
Demà dijous, 18 de juny de 2009, i a partir de les 11.00 hores, es presentarà la campanya ‘Revetlles amb precaució’ a la seu de la Delegació del Govern a Girona (Gran Via Jaume I, 9).
 
L’objectiu de la campanya és minimitzar els riscos que comporten determinats hàbits associats a la celebració de Sant Joan, com ara l’ús del material pirotècnic, l’encesa de fogueres i la participació en correfocs.
 
A l’acte assistirà el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy; el director dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona, Marc Vidal. A més, també hi participaran el responsable tècnic de Protecció Civil a Girona d’Interior, Antoni Güell; el cap de la Regió d’Emergències de Girona, Enric Cano, així com el secretari general de la Subdelegació del Govern a Girona, José María Mancebo iel cap de Protecció Civil, Alberto García-Campero; entre d’altres.

11:00|.Delegació del Govern a Girona (Gran Via Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i el director dels Serveis Territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Marc Vidal, presentaran la campanya “Revetlles amb precaució”.