Presentació de la campanya "Revetlles amb precaució" a l'Alt Pirineu i Aran

query_builder   17 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la campanya "Revetlles amb precaució" a l'Alt Pirineu i Aran

Demà dijous, 18 de juny, a les 17.00h, als serveis territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Seu d'Urgell
Demà dijous, 18 de juny de 2009, i a partir de les 17.00 hores, es presentarà la campanya ‘Revetlles amb precaució’ als serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a l’Alt Pirineu i Aran (c/ Comptat d’Urgell, 10. La Seu d’Urgell).
 
L’objectiu de la campanya és minimitzar els riscos que comporten determinats hàbits associats a la celebració de Sant Joan, com ara l’ús del material pirotècnic, l’encesa de fogueres i la participació en correfocs.
 
A l’acte assistirà el director dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a l’Alt Pirineu i Aran, Àngel Joval. A més, també hi participaran el cap de la Regió d’Emergències de Lleida Jordi Solà, així comel responsable del servei de sensibilització de la Direcció General de Protecció Civil, Jaume Guamis; i la regidora de Joventut i Festes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Pellicer, entre d’altres.

17:00|.Serveis territorials (c. Comtat d'Urgell, 1)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El director dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a l’Alt Pirineu i Aran, Àngel Joval; el cap de la Regió d’Emergències de Lleida Jordi Solà; el responsable del servei de sensibilització de la Direcció General de Protecció Civil, Jaume Guamis, i la regidora de Joventut i Festes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Pellicer, presentaran la campanya “Revetlles amb precaució” a l’Alt Pirineu i Aran.