Presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de la Catalunya Central

query_builder   17 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de la Catalunya Central

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 16.15 hores, al Palau Firal de Manresa
La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya, en col·laboració amb els serveis territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació (DIRIP) a la Catalunya Central, presentarà demà dijous 18 de juny, a les 16.30 hores, el Pla Especial d’Emergències per Incendis Forestals a Catalunya (Infocat), a tots els ajuntaments de les comarques d’aquesta zona.
 
La sessió es farà a la seu del Palau Firal de Manresa (Polígon Industrial Els Dolors, s/n), i l’acte el presidirà el director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, Carles Llussà. L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 16.15 hores.
 
A la presentació també assistiran el cap del servei territorial de la Direcció General de Protecció Civil a Barcelona, Josep Maria Feliu; el cap de la Regió d’Emergències Centre del Cos de Bombers de la Generalitat, Jordi Vila; el cap de l’Àrea Regional del Cos d’Agents Rurals, Jaume Torralba; i el cap de la Regió Policial Central, Miquel Esquius.
 
 
TEMA: Presentació de l’Infocat als ajuntaments de la Catalunya Central
DIA: 18 de juny de 2009
HORA: 16.15 hores, atenció als mitjans de comunicació
LLOC: Palau Firal de Manresa (Polígon Industrial Els Dolors, s/n)
 
 
Cerdanyola del Vallès, 17 de juny de 2009
14.55 hores

16:15|.Palau Firal de Manresa (Polígon Industrial Els Dolors, s/n)|Manresa (El Bages)

El director dels Serveis Territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Particípació a la Catalunya Central, Carles Llussà, presidirà la presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de la Catalunya Central.