Presentació d'una Guia per a l'establiment d'un Codi de bones pràctiques lingüístiques en l'àmbit empresarial

query_builder   17 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació d'una Guia per a l'establiment d'un Codi de bones pràctiques lingüístiques en l'àmbit empresarial

Roda de premsa de l'ACC, Plataforma per la Llengua i grup Bon Preu
Dijous, 18 de juny, a les 11 hores, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la guia: “Proposta per a l’establiment d’un Codi de bones pràctiques a l’empresa en relació amb l’ús del català en els productes i serveis que s’ofereixen a les persones consumidores”, editada per l’Agència Catalana de Consum (ACC) i redactada per la Plataforma per la Llengua.
A la presentació hi participaran Jordi Anguera, director de l’ACC; Bernat Gasull, responsable de l’àrea d’empreses de Plataforma per la Llengua; i David Poudevida, responsable de comunicació del grup Bon Preu.
 
Amb l’objectiu que l’empresa catalana inclogui, dins les seves polítiques de RSE (Responsabilitat Social Empresarial), criteris lingüístics que permetin avançar cap a la plena normalitat en l’ús del català, l’ACC ha editat un llibre on es recullen diverses propostes que es poden incloure dins la RSE de l’empresa. Aquesta edició, d’una banda, reflexiona sobre les obligacions actuals, i, de l’altra, proposa la incorporació d’actuacions que van més enllà de l’estricte compliment de la llei.
 
L’acte tindrà lloc a la a la sala polivalent de l’edifici de la Secretaria d’Economia del Departament d'Economia i Finances (Gran Via de les Corts Catalanes 639, planta principal).

11:00|.Agència Catalana del Consum (Gran Via de les Corts Catalanes, 639)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l'Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera; el responsable de l’àrea d’empreses de la Plataforma per la Llengua, Bernat Gasull, i el responsable de comunicació del grup Bon Preu, David Poudevida, presentaran la Guia per a l’establiment d’un Codi de bones pràctiques lingüístiques en l’àmbit empresarial.