El president Montilla presideix demà l'acte de col·locació de la primera pedra del nou taller de producció del Q3

query_builder   17 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla presideix demà l'acte de col·locació de la primera pedra del nou taller de producció del Q3

La nau, que començarà a produir el 2011, estarà equipada amb 300 robots i es convertirà en una de les més modernes del món
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà dijous, 18 de juny, l’acte de col·locació de la primera pedra del nou taller de xapisteria del model d’Audi Q3, que es fabricarà a la planta de Seat a Martorell.
 
A les 11 hores del matí, començarà l’acte simbòlic de col·locació de la primera pedra. El president Montilla i el president de Seat, Erich Schmitt, signaran l’acta i, tot seguit, procediran, juntament amb les monedes de curs legal i la premsa del dia, a introduir-les al cilindre que quedarà enterrat. El president, l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, i el president de Seat faran unes palades simbòliques per enterrar aquest cilindre.
 
A continuació, hi hauran unes paraules del president Schmitt, de l’alcalde de Martorell i del president de la Generalitat.
 
A l’acte també hi seran presents, per part del Govern català, la consellera de Treball, Mar Serna; el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel.
 
El nou taller que acollirà la fabricació d’aquest model a partir de l’any 2011 estarà equipat amb 300 robots i es convertirà en un dels més moderns del món, amb una superfície edificada de 300.000 metres quadrats.
 
L’Audi Q3 serà el primer vehicle de qualitat Premium produït en una fàbrica espanyola, per la qual cosa suposa una fita molt important per tota la indústria espanyola. El Grup Volkswagen (VW) va adjudicar a la factoria de Martorell la producció del model Audi Q3 fa dos mesos, situant aquesta planta en una posició central dins el consorci VW-Audi.
 
 
Nota: els mitjans que vulguin cobrir l’acte, s’hauran d’haver acreditat davant el Gabinet de Premsa de Seat a la següent adreça: andrea.rienitz@seat.es o angela.garcia@seat.es . També es pot fer per telèfon al 93 708 53 69/53 79.

11:00|.Fàbrica de SEAT a Martorell (Autovia A-2 quilòmetre 585. Martorell)|Martorell (El Baix Llobregat)

Acte de col·locació de la primera pedra del nou taller de xapisteria del Q3