El secretari general d'Acció Social presideix la inauguració de la residència per a persones amb discapacitat psíquica de La Fageda

query_builder   18 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general d'Acció Social presideix la inauguració de la residència per a persones amb discapacitat psíquica de La Fageda

L'equipament acollirà 23 persones que treballen a la Cooperativa
El secretari general del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Rustullet, presidirà divendres la inauguració de les obres de rehabilitació i adequació del Mas El Cassés com a residència per a la Cooperativa La Fageda. Acompanyaran el secretari, l’alcalde d’Olot, Lluís Sacrest, el president de La Fageda, Cristóbal Colón, i la presidenta de la Fundació Félix Llobet Nicolau, Marta Ferrés.
 
La residència del Mas El Cassés donarà servei a 23 persones amb discapacitat psíquica que treballen a la Cooperativa La Fageda. A la planta baixa, també s’ubicarà un local social pels veïns del barri del Pla de Dalt. Les obres han tingut un pressupost d’uns 2 milions d’euros.

17:30|.Mas El Cassés (ctra. de Riudaura, 71)|Olot (La Garrotxa)

El secretari general d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Rustullet, presidirà la inauguració de les obres de rehabilitació i adequació del Mas El Cassés com a residència per a la Cooperativa La Fageda. Acompanyaran el secretari l’alcalde d’Olot, Lluís Sacrest; el president de La Fageda, Cristóbal Colón, i la presidenta de la Fundació Félix Llobet Nicolau, Marta Ferrés.