El vicepresident del Govern visita Girona

query_builder   18 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern visita Girona

Presidirà la reunió del Consell de Direcció Territorial de la Generalitat i visitarà la futura seu del Govern
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, farà demà divendres, 19 de juny, una visita institucional a Girona, durant la qual presidirà la reunió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat i visitarà la futura seu del Govern a Girona. L’acompanyaran el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.
 
A les 10.45 hores, el vicepresident del Govern, acompanyat pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques, farà una visita d’obres a la futura seu institucional de l’administració de la Generalitat a Girona. Els mitjans de comunicació que ho desitgin podran seguir la visita.
 
A les 11.45 hores aproximadament, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació al pati  de les Magnòlies del nou edifici
 
A continuació,  a les 12.00 hores, el vicepresident presidirà la reunió del Consell de Direcció Territorial de la Generalitat a Girona. La reunió serà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges.
 

11:45|.Futur edifici de la Generalitat (pl.Pompeu Fabra, 1).|Girona (El Gironès)

Atenció als mitjans de comunicació (10.45h. Visita nova seu institucional de la Generalitat) - (12.00h. Reunió Consell Direcció Territorial de la Generalitat)