El conseller Saura inaugura la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Valls

query_builder   18 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura inaugura la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Valls

Demà divendres, a les 12 hores, a l'Avinguda President Tarradellas, 12, de Valls
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, acompanyat de l'alcalde de Valls, Albert Batet, inaugurarà demà, divendres 19 de juny, a les 12:00 hores, la comissaria de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de Valls (Alt Camp).
 
Prèviament, el conseller farà una visita al Parc de Bombers de Valls.
 
A l’acte també hi assistiran el secretari general d'Interior, Joan Boada, el secretari de Seguretat, Joan Delort, la directora dels Serveis Territorials del DIRIP a Tarragona, Hortènsia Grau, el cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona, l'intendent Jaume Giné, i la cap de la comissaria de Valls, Maria Antònia Bardina.
 
Un cop finalitzada la inauguració de la comissaria, cap a les 12:30 hores, el conseller Saura atendrà els mitjans de comunicació.

12:00|.Comissaria dels Mossos d'Esquadra (av. president Tarradellas, 12)|Valls (L' Alt Camp)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, acompanyat de l'alcalde de Valls, Albert Batet, inaugurarà la comissaria de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de Valls.  Un cop finalitzada la inauguració de la comissaria, cap a les 12:30 hores, el conseller Saura atendrà els mitjans de comunicació.