El Departament d'Educació i el Conselh Generau d'Aran signen un conveni de col·laboració

query_builder   18 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament d'Educació i el Conselh Generau d'Aran signen un conveni de col·laboració

· Dintre del marc d'aquesta visita, assistirà a la Celebració del 25è aniversari de l'Escola Aranesa i visitarà el CEIP Garona de Vielha
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i Francesc X. Boya Alós, Síndic d’Aran signaran el conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i el Coselh Generau d’Aran a les 10:30 a l’Ajuntament de Vielha.
Posteriorment, a les 11:45 el conseller, Ernest Maragall, visitarà el CEIP Garona.
Finalment, a les 12:15, assistirà a l’acte de celebració del 25è Aniversari de l’Escola Aranesa, que tindrà lloc a l’IES Aran de Vielha.

Un cop finalitzada la signatura del conveni marc de col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Conselh Generau d’Aran, el conseller atendrà als mitjans de comunicació.
 

11:15|.Ajuntament de Vielha (c. Llibertat, 16) |Vielha e Mijaran (Era Val d'Aran)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i el Síndic d'Aran, Francesc X. Boya, signaran un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i el Coselh Generau d’Aran a les 10.30 hores. Posteriorment, a les 11.45, el conseller visitarà el CEIP Garona. Finalment, a les 12.15, assistirà a l’acte de celebració del 25è Aniversari de l’Escola Aranesa, que tindrà lloc a l’IES Aran de Vielha. Un cop finalitzada la signatura del conveni marc de col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Conselh Generau d’Aran, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.