El conseller d'Educació inaugurarà dos centres al Maresme i al Vallès Oriental

query_builder   19 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació inaugurarà dos centres al Maresme i al Vallès Oriental

· El conseller Maragall inaugurarà el CEIP Les Mimoses a Santa Maria de Martorelles i l'ampliació del CEIP Sant Jordi a Sant Vicenç de Montalt
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i l’alcaldessa de Santa Maria de Martorelles, Maria Concepción Collado, inauguraran dissabte 20 de juny a les 11.00h el CEIP Les Mimoses. Aquest centre compta amb 76 alumnes escolaritzats i 10 professors.
Posteriorment, a les 12:30, el conseller, Ernest Maragall, acompanyat per l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miguel Angel Martínez, Albert Batet, inauguraran l'ampliació del CEIP Sant Jordi, amb 285 alumnes matriculats i on hi treballen 28 mestres.
 
Un cop finalitzada la inauguració del CEIP Les Mimoses de Sta. Maria de Martorelles, el conseller atendrà als mitjans de comunicació.

11:00|.CEIP Les Mimoses (c. Escola, s/n)|Santa Maria de Martorelles (El Vallès Oriental)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i l’alcaldessa de Santa Maria de Martorelles, Maria Concepción Collado, inauguraran el CEIP Les Mimoses. Posteriorment, a les 12.30, el conseller, Ernest Maragall, acompanyat per l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez,  inaugurarà l'ampliació del CEIP Sant Jordi.