Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Àngel Ros i Nart

query_builder   19 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Àngel Ros i Nart

L'acte de lliurament tindrà lloc dilluns 22 a la Residència Sant Domènec de Balaguer on viu l'homenatjat
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà el proper dilluns la Medalla Centenària a Àngel Ros Nart. L’acte se celebrarà a la Residència Sant Domènec on viu l’homenatjat. En la celebració estarà acompanyat per familiars, amics i personal de la residència. També hi assistiran l’alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà; l’alcalde de Castelló de Farfanya, Manuel Medà i el president del Consell Comarcal de la Noguera, Vicent Font.
 
Àngel Ros va néixer a Castelló de Farfanya, el 20 de juny de 1909. Va estudiar magisteri i va exercir de mestre fins a la seva jubilació. Té cinc fills i, quan es va quedar vidu, es va traslladar a la Residència Sant Domènec, on hi viu des de fa 18 anys. És una persona molt activa que gaudeix de bona salut i de bona memòria. Toca l’orgue i és el director de la coral de la residència.  
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

17:00|.Residència Sant Domènec (av. Jaume d'Urgell, 1) |Balaguer (La Noguera)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà la medalla centenària a Àngel Ros i Nart.