El delegat del Govern rep els alumnes del Camp de Tarragona premiats al concurs escolar "El recorregut de l'energia"

query_builder   22 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern rep els alumnes del Camp de Tarragona premiats al concurs escolar "El recorregut de l'energia"

El concurs està adreçat a centres educatius i es proposa als alumnes i professors que reflexionin sobre la generació i consum d'energia
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, rebrà demà dimarts, 22 de juny els alumnes de les escoles de Valls i Tarragona que van quedar en segona posició en la setena edició del concurs escolar “El recorregut de l’energia”, una iniciativa organitzada per l’Institut Català de l’Energia amb la col·laboració dels Departaments d’Educació i de Medi Ambient i Cosmocaixa.
Els alumnes premiats són el grup de 5è de Primària del FCP Sagrat Cor de Jesús de Tarragona, que va obtenir en segon premi en la categoria A (per a estudiants de cicle superior de Primària i del primer cicle d’ESO) pel projecte “Fem cuines parabòliques” i els escolars de 4rt d’ESO del Col·legi Cor de Maria  de Valls, amb el segon premi en la categoria B (estudiants de 2n cicle d’ESO), pel “Projecte hidrogen”.
 
“El recorregut de l’energia” és un concurs adreçat a centres educatius en el qual, a partir d’un conjunt de materials didàctics centrats en l’estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables, es proposa als estudiants i als seus professors que treballin i reflexionin sobre la generació i el consum d’energia. Aquest treball culmina amb l’elaboració d’un projecte de recerca, que combina el treball lectiu i l’extraescolar, i que competeix amb els de la resta de centres participants en el concurs. La iniciativa, organitzada per l’ICAEN, compta amb la col·laboració del Departament d’Educació, del Departament de Medi Ambient i de Cosmocaixa. Al llarg de les seves 7 edicions, més de 150 escoles i instituts han participat en “El recorregut de l’energia”, que compta amb el patrocini de Fecsa Endesa, Iberdrola, Edicions Domènech i Portaventura.

10:30|.Seu dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació. c/Major, 14|Tarragona (Tarragonès)

Acte de recepció dels escolars del Camp de Tarragona premiats al concurs “El recorregut de l’energia”.