ANUL·LA L'ANTERIOR: El vicepresident del Govern visita Mallorca

query_builder   23 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

ANUL·LA L'ANTERIOR: El vicepresident del Govern visita Mallorca

Pronunciarà la conferència "El català, un patrimoni viu per compartir" i mantindrà reunions institucionals
El vicepresident del Govern i president del Consell de Direcció de l’Institut Ramon Llull, Josep-Lluís Carod-Rovira, visitarà aquest dijous, 25 de juny, la ciutat de Palma de Mallorca, on pronunciarà la conferència El català, un patrimoni viu per compartir i mantindrà diverses reunions institucionals.
 
A les 11.30 hores, el vicepresident del Govern es reunirà amb el conseller de la Presidència del Govern de les Illes Balears, Albert Moragues (Conselleria de la Presidència -  Edifici Marina – Pg Sagrera, 2) . La reunió serà a porta tancada
 
A les 13.00 hores, Josep-Lluís Carod-Rovira es reunirà amb la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol (Consell Insular de Mallorca – Palau Reial, 1). La reunió serà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges. Un cop finalitzada, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.
 
Al vespre, a les 19.30 hores, el vicepresident del Govern es desplaçarà a la seu de l’IRL a les Illes Balears on mantindrà una reunió amb el president de l’Obra Cultural Balear, Jaume Mateu. La reunió serà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges.
 
Tot seguit, a les 20.00 hores a la mateixa seu de l’IRL, Josep-Lluís Carod-Rovira pronunciarà la conferència El català, un patrimoni viu per compartir. La presentació de la conferència anirà a càrrec de la directora adjunta de l’IRL a les Illes Balears, Fanny Tur.
 

20:00|.Seu IRL (c/ de la Protectora, 10)| (Mallorca)

Conferència "El català, un patrimoni viu per compartir"