El secretari general inaugura la nova oficina comarcal del DAR a la Conca de Barberà

query_builder   25 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general inaugura la nova oficina comarcal del DAR a la Conca de Barberà

El DAR compta amb un total de quaranta oficines comarcals arreu del territori català
El secretari general del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Tarragona, Xavier Vicens, inaugura demà, 26 de juny, a les 13:00 hores, a Montblanc, l’Oficina Comarcal del Departament a la Conca de Barberà.
 
La nova oficina, situada al carrer de la Vinya, té una superfície de 234m2 en planta semisoterrani, i 215 en planta baixa, i ha estat fruït d’una cessió gratuïta de domini per part de l’Ajuntament. El cost de construcció s’eleva a 814.492 euros, i també disposa d’una sala polivalent, arxius, vestuaris, aparcament, i magatzem de productes fitosanitaris, a més de ser tecnològicament sostenible, atès que disposa de plaques solars per aigua calenta sanitària i de calefacció per terra radiant.
 
El DAR compta amb un total de quaranta oficines comarcals arreu del territori català, a més de diverses Unitats. Val a dir que l’any 2007 es van inaugurar les noves seus del Departament a l’Alt Empordà i al Baix Penedès, sense oblidar que a finals del mateix any es va inaugurar la nova seu de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i l’Oficina Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca del Penedès, que va entrar en servei el gener de 2008.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració de l’Oficina Comarcal del DAR a la Conca de Barberà
DIA:
Divendres, 26 de juny de 2009
HORA:
13:00 hores
LLOC:
Oficina Comarcal
Carrer de la Vinya, s/n
Montblanc
 
 
25 de juny de 2009

13:00|.Oficna comarcal del DAR (c. de la Vinya, s/n)|Montblanc (La Conca de Barberà)

El secretari general d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Tarragona, Xavier Vicens, inaugurarà l’Oficina Comarcal del Departament a la Conca de Barberà.