El vicepresident del Govern es reuneix amb els directors de serveis territorials de les Terres de l'Ebre

query_builder   25 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern es reuneix amb els directors de serveis territorials de les Terres de l'Ebre

La reunió del Consell de Direcció Territorial de la Generalitat es farà a Tortosa
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà divendres, 26 de juny, la reunió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat a Tortosa. L’acompanyarà el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó.
 
A les 16.30 hores, el vicepresident presidirà la reunió del Consell de Direcció Territorial de la Generalitat a Terres de l’Ebre. La reunió serà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges.
 
Un cop finalitzada, a les 18.15 hores aproximadament, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació a la seu de la delegació.

16:30|.Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Palau Abària (c . Montcada, 23)|Tortosa (El Baix Ebre)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà la reunió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat a Tortosa. L’acompanyarà el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó. La reunió serà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges.  Un cop finalitzada, a les 18.15 hores aproximadament, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació a la seu de la delegació.