El president Montilla, acompanyat del conseller Saura, presidirà demà l'acte de lliurament de diplomes de la 22ena promoció de mossos d'esquadra i policies locals

query_builder   25 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla, acompanyat del conseller Saura, presidirà demà l'acte de lliurament de diplomes de la 22ena promoció de mossos d'esquadra i policies locals

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidiràdemà divendres, 26 juny, l’acte de graduació i lliurament de diplomes de la 22ena promoció de Mossos d’Esquadra i Policies Locals.
 
L’acte tindrà lloc a les 10.00 hores, a la seu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès. Després de lliurar els diplomes, hi haurà parlaments del director de l’ISPC, Carlos González; del conseller Saura i del president Montilla, que clourà l’acte.
 
Per part del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, assistiran també a aquest acte el secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació,Joan Boada ielsecretari de Seguretat,Joan Delort, entre altres autoritats.
 
També hi seran presents la consellera de Justícia,Montserrat Tura; el delegat del Govern a Catalunya,Joan Rangel;la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona,Carme San Miguel, il'alcalde de Mollet del Vallès,Josep Monràs.
 
De l'àmbit judicial, assistiran la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya,Mª Eugènia Alegret;i la fiscal en cap de Catalunya,Teresa Compte.
 
En representació dels Mossos d'Esquadra, hi serà present, entre altres, el subdirector operatiu del cos dels Mossos d’Esquadra, el comissari Josep Milán, així com representants d'altres cossos policials com l'intedent major cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Xavier Vilaró; el cap superior de la Policia Nacional, Narciso Ortega, i el general en cap de la 7a zona de la Guàrdia Civil de Catalunya, Luís Iglesias.
  
 
Nota:Els mitjans de comunicació que desitgin cobrir l’acte hauran d’estar a les 9.30h a les instal·lacions de l’ISPC
 
Els mitjans audiovisuals disposaran de senyal institucional dels discursos i podran prendre imatges de detall i recursos per torns organitzats.
 
 
Recordatori
 
Tema: Lliurament de diplomes de la 22ena promoció de mossos d’esquadra i
             policies locals
Dia:      Demà, divendres, 26 dr juny
Hora:   10.00 hores
Lloc:    Institut de Seguretat Pública de Catalunya (Carretera C-17, Barcelona-Ripoll,
             km. 13,5). Mollet del Vallès
 
 

10:00|.Institut de Seguretat Pública de Catalunya (Carretera C-17, Barcelona-Ripoll, km. 13'5)|Mollet del Vallès (El Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidiràdemà divendres, 26 juny, l’acte de graduació i lliurament de diplomes de la 22ena promoció de Mossos d’Esquadra i Policies Locals. Després de lliurar els diplomes, hi haurà parlaments del director de l’ISPC, Carlos González; del conseller Saura i del president Montilla, que clourà l’acte.