Acció Social comptarà amb el primer fons institucional especialitzat en temàtica lesbiana, gai, bisexual i transsexual

query_builder   26 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social comptarà amb el primer fons institucional especialitzat en temàtica lesbiana, gai, bisexual i transsexual

El fons està situat al centre de documentació DIXIT que el Departament té a la seva seu de Palau de Mar
El Departament d’Acció Social i Ciutadania comptarà amb el primer fons institucional especialitzat en temàtica lesbiana, gai, bisexual i transsexual. La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada per la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà aquest dissabte l’espai.
 
En aquest mateix acte, Rebeca Sevilla, co-presidenta de la Conferència internacional sobre Drets Humans de Gais i Lesbianes, farà el discurs institucional amb motiu de la celebració del dia de l’Orgull LGBT.
 
El fons documental està situat al centre DIXIT. Aquest espai és un centre de documentació en l’àmbit de l’acció social i els drets de ciutadania situat a la seu del Departament d’Acció Social i Ciutadania, a la Plaça Pau Vila. És d’accés lliure i disposa també d’un espai virtual http://dixit.gencat.cat.
 
 
L’espai especialitzat en temàtica lesbiana, gai, bisexual i transsexual està format per un fons documental de monografies, bases de dades, llibres per infants i material audiovisual, entre d’altres.

12:30|.Palau de Mar (pl. Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà l’espai de temàtica lesbiana, gai, bisexual i transsexual al centre de documentació DIXIT.