El delegat del Govern participa demà en la II Festa del Castell de Barberà de la Conca

query_builder   26 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern participa demà en la II Festa del Castell de Barberà de la Conca

Xavier Sabaté presidirà l'acte de commemoració dels 25 anys dels gegants del municipi
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, presidirà demà dissabte, 27 de juny, l’acte de commemoració del 25è aniversari dels Gegants de Barberà de la Conca, en el marc de la II Festa del Castell.
 
El delegat arribarà a les 13 hores a l’Ajuntament del municipi, on el rebrà l’acalde, Ramon Ribas. Després de signar el llibre d’honor, visitarà la mostra de vins i la fira d’entitats locals.
 
A continuació, quan s’acabi la cercavila (formada per les colles geganteres de Barberà, l’Espluga de Francolí, Gràcia, Montblanc, Pira, Santa Coloma, Sarral, Senan, Tamborers de Montblanc i Vimbodí), començarà l’acte de commemoració dels 25 anys dels gegants, presidit pel delegat del Govern, al Castell Templer. També hi intervindran l’alcalde de Barberà i el cap de la colla gegantera, Josep Veciana. Després dels parlaments, es farà l’entrega de records a les colles i se servirà un aperitiu.
 
A les 22 hores aproximadament, el delegat també assistirà al sopar del Tast de Vins de Nulles, acompanyat de l’alcalde, Xavier Domingo, al parc del Castell.

13:00|.Ajuntament i Castell Templer|Barberà de la Conca (La Conca de Barberà)

Commemoració del 25è aniversari dels Gegants de Barberà de la Conca