La consellera Carme Capdevila obre una jornada de debat sobre el Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya

query_builder   26 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila obre una jornada de debat sobre el Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya

El Pla definirà quin són els serveis socials que Catalunya necessita pels propers anys
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper dilluns la inauguració d’una jornada de debat sobre el Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya 2010-2013. La trobada, organitzada amb el suport de la direcció general de Participació del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, està oberta a responsables d’àrees bàsiques de serveis socials, entitats i representants de col·legis professionals.
 
El Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya és un instrument que servirà per definir i planificar quins són els serveis socials que Catalunya necessita. Establirà els objectius estratègics de cada peça del sistema de serveis socials per als propers quatre anys. També aportarà un nou marc de referència a les actuacions realitzades pel Departament, pels ens locals i pel sector privat en aquest camp.

09:30|.World Trade Center (Moll de Barcelona, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, obrirà la jornada de debat sobre el Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya. També hi assistirà el secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada.