La consellera de Treball, Mar Serna, presentarà els resultats d'un estudi sobre els beneficis de la conciliació de la vida laboral i personal a les empreses catalanes

query_builder   29 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, presentarà els resultats d'un estudi sobre els beneficis de la conciliació de la vida laboral i personal a les empreses catalanes

La roda de premsa tindrà lloc a les 12:00 hores a la seu del Departament de Treball (C/Sepúlveda 148-150. Barcelona)
Avui DILLUNS 29 DE JUNY, a les 12:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, presentarà en roda de premsa els resultats de l’estudi “Experiències en organització del temps de treball a les empreses de Catalunya elaborat en col·laboració amb l’Iese. Aquest estudi analitza la situació de la conciliació de la vida laboral i personal en 600 empreses catalanes. A la roda de premsa també hi participaran la professora i directora del centre Internacional Treball i Família de l’Escola de Negocis Iese, Núria Chinchilla, i la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel.
 
Aquest estudi s’ha elaborat amb l’objectiu d’oferir a les organitzacions catalanes una visió general sobre les polítiques de gestió del temps i sobre els beneficis que comporta una organització del temps de treball que tingui en compte les necessitats de les persones treballadores i les de la pròpia empresa i alhora exemplificar les bones pràctiques de 30 d’aquestes empreses.  

12:00|.Departament de Treball (c. Sepúlveda, 148-150)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, presentarà els resultats d’un estudi sobre els beneficis de la conciliació de la vida laboral i personal a les empreses catalanes.