La consellera Capdevila inaugura el nou centre d'atenció a les dones víctimes de violència masclista de Tarragona

query_builder   2 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Capdevila inaugura el nou centre d'atenció a les dones víctimes de violència masclista de Tarragona

El Centre d'Intervenció Especialitzada Tarragona oferirà atenció integral a les dones que pateixen violència masclista i a les seves filles i fills
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper 3 de juny el nou Centre d’Intervenció Especialitzada (CIE) Tarragona. La consellera estarà acompanyada per la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva. També hi assistirà el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, i el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Eudald Roca.
 
El CIE és un servei especialitzat que ofereix informació, atenció i recuperació a les dones que es troben en situacions de violència masclista i a les seves filles i fills. El de Tarragona, serà el quart equipament d’aquestes característiques que s’obre a Catalunya.

10:30|.CIE Tarragona (c. Cristòfol Colom, 28)|Tarragona (El Tarragonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el nou Centre d’Intervenció Especialitzada (CIE) Tarragona. La consellera estarà acompanyada per la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i per la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva.