L'Institut d'Estudis Catalans acull demà la IV Jornada de Recerca i Immigració

query_builder   29 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

L'Institut d'Estudis Catalans acull demà la IV Jornada de Recerca i Immigració

La trobada serà un espai de debat i divulgació dels resultats de les investigacions finançades pel Govern durant l'any 2007
L'Institut d'Estudis Catalans (IEC) acollirà demà la IV Jornada de Recerca i Immigració que organitza la Secretaria per a la immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania amb la col·laboració de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i Recerca (AGAUR) i l'IEC.
 
La inauguració serà a les 9.30 hores i anirà a càrrec del secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, el comissionat per a Universitats i Recerca, Joan Majó, i el president de l’IEC, Salvador Giner.
 
Es presentaran els resultats dels estudis finançats a través de la convocatòria per a projectes de recerca en matèria d'immigració de l'any 2007, que subvenciona la Secretaria per a la Immigració i la Direcció General de Recerca. Es preveu que aquestes investigacions es publiquin el 2010 en un nou llibre de la col·lecció “Ciutadania i Immigració” de la mateixa Secretaria.
 
Aquesta jornada serà un espai divulgatiu i de debat per a persones investigadores i per al conjunt de professionals que treballen en l'àmbit de les migracions. Hi participaran expertes i experts de diverses universitats i centres de recerca de Catalunya.
 
Programa de la jornada:

09:30|.Institut d'Estudis Catalans (c. del Carme, 47)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós; el comissionat per a Universitats i Recerca, Joan Majó; i el president de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), Salvador Giner; inauguraran la IV Jornada de Recerca i Immigració organitzada per la Secretaria per a la Immigració amb la col·laboració de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca i l'IEC.