El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presenta a Valls el programa didàctic 'Fem un castell?'

query_builder   3 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presenta a Valls el programa didàctic 'Fem un castell?'

Posteriorment presentarà un llibre sobre el 50 anys d'escoltisme a la capital de l'Alt Camp
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí; la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Carme Mansilla; el coordinador de comunicació amb complexos industrials de Repsol-YPF, Josep Bertran, i el president de la Coordinadora Castellera, Miquel Botella, presentaran, demà, el programa didàctic ‘Fem un castell?’ a Valls.
 
El programa, adreçat als centres educatius de primària i secundària, inclou un seguit de materials pedagògics per apropar el món casteller als joves i promoure’n la seva participació. Aquests materials també es podran utilitzar com a eina divulgativa del fet casteller, ja que seran traduïts a diversos idiomes, en un moment en què aquesta tradició opta a esdevenir patrimoni cultural immaterial de la Unesco. L’edició d’aquests materials és la culminació de l’experiència acumulada al llarg de 18 anys d’organització del certamen ‘El fet casteller’, organitzat per la Secretaria de Joventut i el Consell Comarcal de l’Alt Camp, amb el patrocini de Repsol.     
 
Posteriorment (19.30h), el secretari presentarà el llibre sobre el mig segle d’escoltisme a Valls: ‘Sempre a punt. 50 anys de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela de Valls (1958-2008)’. Ho farà acompanyat de l’alcalde de la capital de l’Alt Camp, Albert Batet; la cap d’agrupament de l’AEiG Verge de la Candela, i l’autor del llibre, Jordi París. L’acte es farà a l’Institut d’Estudis Vallencs (c. Jaume Huguet, 1).

17:00|.Consell Comarcal de l'Alt Camp (c. Mossèn Martí, 3)|Valls (L' Alt Camp)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presentarà la guia didàctica "Fem un castell?"