El conseller Saura inaugura la 52ena Fira Multisectorial de Cambrils

query_builder   4 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura inaugura la 52ena Fira Multisectorial de Cambrils

El conseller es reunirà amb l'alcalde de Cambrils a les 11:30 hores a l'Ajuntament
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, acompanyat de l’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, inaugurarà demà, a les 12:00 hores, la 52ena Fira Multisectorial de Cambrils 2009 que tindrà lloc al recinte firal muntat al Passeig Albert de Cambrils des de demà i fins diumenge 7 de juny. 
 
A les 11:30 hores, el conseller d'Interior visitarà l'Ajuntament de Cambrils (Plaça de l'Ajuntament, 4) on mantindrà una reunió amb l'alcalde, Robert Benaiges. En acabar la trobada, Joan Saura atendrà als mitjans de comunicació.
 
La Fira, organitzada per l'Ajuntament de Cambrils, és un aparador de l'activitat econòmica, cultural, social i esportiva del municipi, que es projecta cap a l'exterior amb 52 edicions ininterrompudes.
 
A la inauguració de la Fira també hi assistirà la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Tarragona, Hortènsia Grau i el cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona dels Mossos d'Esquadra, l'intendent, Jaume Giné.
 

12:00|.Fira Multisectorial de Cambrils (Passeig Albert, cantonada c. Hospital)|Cambrils (El Baix Camp)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà la 52ena Fira Multisectorial de Cambrils. A les 11.30 hores, Saura visitarà l'Ajuntament de Cambrils (Plaça de l'Ajuntament, 4) on mantindrà una reunió amb l'alcalde, Robert Benaiges. En acabar la trobada, Joan Saura atendrà els mitjans de comunicació.