El president inaugurarà, demà a la Seu d'Urgell, la Trobada Empresarial al Pirineu, que enguany celebra el seu 20è aniversari

query_builder   4 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president inaugurarà, demà a la Seu d'Urgell, la Trobada Empresarial al Pirineu, que enguany celebra el seu 20è aniversari

 
·        “Superem les dificultats, reinventem el futur”, és el títol que duu la Trobada, amb l’objectiu de buscar solucions a la crisi
 
·        Posteriorment, el president farà una visita a l’empresa Cadí, dedicada a l’elaboració de mantega i formatges
 
 
El president de la Generalitat, José Montilla, pronunciarà, demà divendres, 5 de juny, la conferència inaugural de la XX Trobada Empresarial al Pirineu, que tindrà lloc a la Seu d’Urgell i que aquest any celebra el seu 20è aniversari.
 
La Trobada que porta per títol “Superem les dificultats, reinventem el futur”, pretén fomentar el debat, l’anàlisi i la reflexió al voltant de com superar l’actual crisi econòmica. Aquesta edició també comptarà amb la presència del conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs.
 
Sessió inaugural a les 10 del matí
 
La sessió inaugural de la Trobada arrencarà a les 10 del matí, amb les paraules de benvinguda de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i un breu parlament del president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Joan Ramon Fuentes. Tot seguit, el president prendrà la paraula per pronunciar la seva conferència.
 
Posteriorment, el cap de l’Executiu es desplaçarà a peu fins la seu de l’empresa Cadí (C/Sant Ermengol, 37). Allà visitarà les instal·lacions de l’empresa, dedicada a l’elaboració de mantega i formatges.
 
Nota: Per motius d’espai, els mitjans gràfics que vulguin cobrir la visita a l’empresa Cadí només podran accedir a la zona de descarrega de llet -des d’on començarà la visita-, la formatgeria i la mantegueria.
 
 
Recordatori:
 
Acte: Visita del president a la Seu d’Urgell
Dia: Divendres, 5 de juny
 
Acte: Conferència inaugural de la XX Trobada Empresarial al Pirineu
Hora: 10.00 hores
Lloc: Sala Sant Domènec (Plaça dels Oms,1). La Seu d’Urgell
 
Acte: Visita a l’empresa Cadí
Hora: 11.30 hores
Lloc: Seu de l’empresa Cadí. C/ Sant Ermengol, 37. La Seu d’Urgell
 
 

10:00|.Sala Sant Domènec (Plaça dels Oms,1).|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El president inaugura la XX Trobada Empresarial al Pirineu