Llena clou la XX Trobada Empresarial al Pirineu

query_builder   4 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena clou la XX Trobada Empresarial al Pirineu

Aqueta edició duu per títol "Superem les dificultats, reinventem el futur"
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de Planificació i Relacions Agràries del DAR, Antoni Diaz, i del director dels Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Escales, clourà demà, a les 19:00 hores, a la Seu d’Urgell, la XXa Trobada Empresarial al Pirineu, edició celebrada sota el títol “Superem les dificultats, reinventem el futur”. L’acte també comptarà amb la participació del nou cap de Govern d’Andorra, Jaume Bartumeu.
 
El director general de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), Fernando Bienert, assistirà a la Trobada, a partir de les 9:00 hores.
 
Val a dir que Diaz i Bienert també participen avui, dijous, en aquestes jornades, en què, a les 17:00 hores, el director general de Planificació i Relacions Agràries assisteix a la presentació del projecte ‘El món agrari en les terres de parla catalana’.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Cloenda de la XXa edició de la Trobada Empresarial al Pirineu
DIA:
Divendres, 5 de juny de 2009
HORA:
19:00 hores
LLOC:
Sala Sant Domènec
Carrer de Sant Domènec, 2
La Seu d’Urgell
 
 
4 de juny de 2009

19:00|.Sala Sant Domènec (pl. dels Oms, 1)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de Planificació i Relacions Agràries del DAR, Antoni Diaz, i del director dels Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Escales, clourà la XXa Trobada Empresarial al Pirineu.