La Generalitat dóna suport a l'esport dels nens i nenes amb discapacitat

query_builder   5 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat dóna suport a l'esport dels nens i nenes amb discapacitat

El director dels serveis territorials del Departament d'Acció Social a Girona, Josep Viñas, participarà a la presentació del llibre "En Pau fa esport"
El director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social a Girona, Josep Viñas, participarà demà dissabte 6 de juny a l’acte de presentació del conte “En Pau fa esport”. El llibre, editat per l’editorial Pedra de Toc, té també el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.
 
El conte “En Pau fa esport”, que ja s’ha presentat a diverses escoles de primària de Girona, sensibilitza els infants envers la diversitat i transmetre valors de solidaritat, alhora que promou la pràctica de l’esport entre les nenes i els nens amb discapacitat.
 
El GEiEG, Grup Excursionista i Esportiu Gironí, també ha col·laborat en la organització de l’acte.
 
 

11:00|.Palau de Fires (Passeig de la Devesa, 34)|Girona (El Gironès)

El director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social a Girona, Josep Viñas, participarà en l'acte de presentació del conte "En Pau fa esport", per animar els nens i nenes amb discapacitat a practir esports.