Llena presideix dilluns el lliurament de diplomes de l'Acadèmia Internacional de Gastronomia

query_builder   5 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena presideix dilluns el lliurament de diplomes de l'Acadèmia Internacional de Gastronomia

Enguany els premiats són Juli Soler, Albert Adrià i Pau Arenós
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, presidirà dilluns, 8 de juny, l’acte de lliurament de diplomes de l’Acadèmia Internacional de Gastronomia.
 
Enguany els guardonats són:
 
Grand Prix de l’Art de la Salle: Juli Soler, copropietari i fundador del restaurant El Bulli
Grand Prix au Chef de l’Avenir: Albert Adrià, cuiner i fundador del restaurant Inopia
Excel·lència gastronòmica: Pau Arenós, periodista i Premi Nacional de Gastronomia.
 
En finalitzar l’acte de lliurament, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Lliurament de diplomes de l’Acadèmia Internacional de Gastronomia
DIA:
Dilluns, 8 de juny de 2009
HORA:
12:30 hores
LLOC:
Círculo Ecuestre de Barcelona
Balmes, 169 bis
Barcelona
 
 
5 de juny de 2009

12:30|.Círculo Ecuestre (c. Balmes, 169 bis)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà l'acte de lliurament de diplomes de l'Acadèmia Internacional de Gastronomia.