Roda de premsa per presentar la seu del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) a Tarragona

query_builder   8 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Roda de premsa per presentar la seu del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) a Tarragona

Demà a les 11.00 hores a la seu del TLC a Tarragona (C. Ramón y Cajal, 25, 1er 1a)
Demà DIMARTS 9 DE JUNY a les 11.00 hores, el president del Patronat de la Fundació Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) i director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, presentarà en roda de premsa la seu permanent del TLC a la ciutat de Tarragona (C. Ramón y Cajal, 25, 1er 1a) i donarà comptes de l’activitat desenvolupada pel TLC a les comarques del Camp de Tarragona i l’Ebre des de la seva creació el 1992.
 
A la roda de premsa també participaran el president de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), Josep Antoni Belmonte, i els secretaris generals de CCOO, Jaume Pros, i de la UGT, Jordi Salvador, a la demarcació de Tarragona.
Posteriorment, a les 11.30 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració de la nova seu permanent del TLC a Tarragona. L'acte serà obert als mitjans.
 
El TLC es va crear l’any 1992 per facilitar que empreses i treballadors resolguin de manera dialogada, mitjançant la Conciliació, la Mediació i l’Arbitratge, els conflictes laborals, estalviant així la despesa de temps i de diner que suposa recórrer a la justícia.
 
Dilluns, 8 de juny de 2009

11:00|.Tribunal Laboral de Catalunya (c. Ramón y Cajal, 25, 1er 1a)|Tarragona (El Tarragonès)

El director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, presentarà la seu permanent del Tribunal Laboral de Catalunya a Tarragona. Durant la roda de premsa el director oferirà dades de l’activitat desenvolupada pel TLC.