Acció Social celebra a Girona l'acte institucional del dia per a l'alliberament lesbià, gai, transsexual i bisexual

query_builder   30 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social celebra a Girona l'acte institucional del dia per a l'alliberament lesbià, gai, transsexual i bisexual

Carme Porta, secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, presidirà l'acte commemoratiu
La Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social, Carme Porta, presidirà demà a la Casa de Cultura de Girona l’acte commemoratiu del dia per a l’alliberament lesbià, gai, transsexual i bisexual (LGTB).
 
Porta pronunciarà la conferència “Principis de Yogyakarta: principis sobre l’aplicació de la legislació internacional de drets humans amb relació a l’orientació sexual i la identitat de gènere”. A l’acte, estarà acompanyada per director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social, Josep Viñas.
 
Diumenge es va celebrar el dia internacional per a l’alliberament LGTB i el Departament d’Acció Social i Ciutadania promou diverses actuacions per avançar en el reconeixement dels drets de totes les persones, sigui quina sigui la seva opció sexual, dins d’una societat oberta i respectuosa.
  • Impulsa la campanya “Per que no?” de sensibilització sobre la realitat de persones lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals i lluitar contra la discriminació del col·lectiu. http://pkno.gencat.cat
  • Ha posat en funcionament al Centre de documentació DIXIT el fons institucional especialitzat en temàtiques lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals. Consta de més de 200 monografies, bases de dades especialitzades, llibres per infants i material divers. http://dixit.gencat.cat.

19:00|.Casa de la Cultura (pl. de l'Hospital, 6)|Girona (El Gironès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presidirà l’acte commemoratiu del dia per a l’alliberament lesbià, gai, transsexual i bisexual (LGTB).