Anna Pruna presideix la presentació de la campanya Mulla't 2009

query_builder   30 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Anna Pruna presideix la presentació de la campanya Mulla't 2009

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, presidirà demà la XVIa edició del Mulla't, campanya anual de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que té com a objectiu sensibilitzar a la societat respecte aquesta malalatia.
La secretària general de l’Esport, Anna Pruna, presidirà demà la XVIa edició del Mulla’t, campanya anual de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que té com a objectiu sensibilitzar a la societat respecte aquesta malalatia i recaptar fons per crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de l’esclerosi múltiple al nostre país.
Acompanyaran a la secretària general la presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosamaria Estrany; el responsable de la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona, Lluís Ramió; el xef Santi Santamaria, i el padrí del Mulla’t 2009, l’actor Abel Folch.
Durant la presentació s’explicarà en què consistirà el Mulla’t 2009, les diverses accions previstes pel diumenge 12 de juliol i el total de piscines d’arreu de l’estat que s’adhereixen a la campanya solidària aquest any.

12:00|.Restaurant EVO - Hotel Hesperia Tower (Gran Via de les Corts Catalanes, 144)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, presidirà la presentació de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple 2009.