El DAR impulsa els productes agroalimentaris catalans amb DOP i IGP

query_builder   30 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El DAR impulsa els productes agroalimentaris catalans amb DOP i IGP

Joan Gené presidirà demà la signatura d'un conveni de col·laboració amb la Direcció General de Comerç i la Federació Catalana de Productors d'Aliments de Qualitat
El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, acompanyat de la directora general de Comerç, Gemma Puig, i el president de la Federació Catalana de Productors d’Aliments de Qualitat, Francesc J. Reverté, presidirà demà, al mercat de la Concepció de Barcelona, la signatura d’un conveni de col·laboració amb la finalitat d’endegar una nova campanya per a la promoció i divulgació dels productes agroalimentaris catalans diferents amb una Denominació d’Origen Protegida (DOP) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP). Es tracta de la cinquena campanya anual duta a terme des de l’any 2005.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Signatura d’un conveni de col·laboració per a la promoció dels productes agroalimentaris catalans amb DOP i IGP
DIA:
Dimecres, 1 de juliol de 2009
HORA:
11:00 hores
LLOC:
Mercat de la Concepció
c/Aragó, 313-317
Barcelona
 
 
30 de juny de 2009

11:00|.Mercat de la Concepció (c. Aragó, 313-317)|Barcelona (El Barcelonès)

El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, presidirà la signatura d’un conveni de col·laboració per la nova campanya de promoció i divulgació dels productes agroalimentaris catalans diferents amb una Denominació d’Origen Protegida (DOP) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP).