El secretari de Joventut visita el camp de treball de restauració del castell de Sant Iscle a Vidreres

query_builder   9 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Joventut visita el camp de treball de restauració del castell de Sant Iscle a Vidreres

Posteriorment assistirà a una reunió de treball d'elaboració del nou Pla Nacional de Joventut de Catalunya, en què hi participaran representants polítics i tècnics de les comarques del Gironès i la Selva
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, visitarà divendres el  camp de treball de restauració del castell de Sant Iscle, a Vidreres, que data del segle XII. Amb l'ajuda de dos arqueòlegs, els i les participants al camp, d’entre 15 i 17 anys, restauren diverses parts del castell. Paral·lelament, gaudeixen d’un ampli ventall d'activitats de lleure, com ara piscina, esports, tallers, acampada, sortides, etc. El camp està organitzat pel Grup d’Esplai Vidrerenc.
 
Posteriorment, el secretari assistirà a una reunió de treball amb representants polítics i professionals de joventut de les comarques del Gironès i la Selva que es farà a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva (13.30h). La trobada forma part del procés participatiu engegat per a l’elaboració del Pla Nacional de la Joventut 2010-2020, que és el full de ruta de les polítiques de joventut a Catalunya.  El procés participatiu està impulsat per la Secretaria de Joventut amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana. La sessió serà presentada pel director de serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Interior a Girona, Marc Vidal (10h).

11:30|.Castell de Sant Iscle (accés per la ctra. de Vidreres a Llagostera)|Vidreres (La Selva)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí,  visitarà el camp de treball de restauració del castell de Sant Iscle.