Acció Social i Ciutadania lliura a Olot la medalla centenària a Júlia Pacareu

query_builder   9 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura a Olot la medalla centenària a Júlia Pacareu

El director dels Serveis Territorials del Departament, Josep Viñas, lliurarà demà la medalla commemorativa a Júlia Pacareu Soy nascuda a Llançà el 18 de maig de 1909
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas, lliurarà demà la medalla centenària aJúlia Pacareu Soy, a l’hospital sociosanitari d’Olot. En l’acte, també l’acompanyaran el personal del centre i les companyes i companys residents.
 
Júlia Pacareu va néixer a Llançà el 18 de maig de 1909. De ben petita, la seva família es va traslladar a Olot. Durant molt anys va treballar en una filatura. Es va casar i no va tenir fills. Es va quedar vídua fa 25 anys i dos anys més tard, quan es va trencar el fèmur, va traslladar-se a viure a la residència socio-sanitària d’Olot.
 
La Medalla del Centenari és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent commemorativa del centenari gravada amb el nom i l'any de naixement. A aquest reconeixement institucional hi poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i facin la sol·licitud corresponent.

12:00|.Hospital Socio-sanitari (c. Mulleras, 15)|Olot (La Garrotxa)

El director dels serveis territorials d'Acció Social i Ciutadania, Josep Viñas, lliurarà la medalla centenària a Júlia Pacareu, nascuda a Llançà el 18 de maig de 1909.