El conseller Llena clou la Setmana Natural per a Joves a l'Estany d'Ivars i Vila-sana i presideix la reunió del Consell General del seu Consorci

query_builder   9 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena clou la Setmana Natural per a Joves a l'Estany d'Ivars i Vila-sana i presideix la reunió del Consell General del seu Consorci

El titular del DAR també visitarà l'embarcador de l'Estany i el canyissar - zona dels cavalls de la Camarga
 
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, visitarà demà, a partir de les 12:00 hores, l’Estany d’Ivars i Vila-sana.
 
El titular del DAR visitarà l’embarcador, i el canyissar - zona dels cavalls de la Camarga i, a les 12:35 hores, presidirà la cloenda de la Setmana Natural per a Joves que s’hi ha dut a terme i, a les 13:00 hores, a Mollerussa, la reunió del Consell General del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana.
 
Llena atendrà els mitjans de comunicació al voltant de les 12:45 hores per tractar de l’Estany d’Ivars i Vila-sana.
 
El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana ha organitzat la segona edició de la Setmana Natural per a Joves a l’Estany d’Ivars i Vila-sana que ha ofert ctivitats lúdiques i de formació adreçada a nens i adolescents des de 8 fins a 17 anys, en el marc d’aquesta zona humida i en la qual, en el primer torn que es tanca demà i que va començar el 6 de juliol, hi han pres part vint nens i nenes de la comarca del Pla d’Urgell.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Visita a l’Estany d’Ivars i Vila-sana i cloenda de la Setmana Natural per a Joves
DIA:
Divendres, 10 de juliol de 2009
HORA:
12:00 hores.
LLOC:
Aparcament de l’estany (costat d’Ivars d’Urgell)
Ivars d’Urgell
ACTE:
 
HORA:
LLOC:
Reunió del Consell General del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana
13:00 hores.
Consell Comarcal del Pla d’Urgell
Carrer Prat de la Riba, 1
Mollerussa
 
 
9 de juliol de 2009

12:00|.Aparcament de l'estany (costat d'Ivars d'Urgell)|Ivars d'Urgell (El Pla d'Urgell)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, visitarà l’Estany d’Ivars i Vila-sana, on presidirà la cloenda de la Setmana Natural per a Joves. A les 12.45, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Posteriorment, a les 13.00 hores, presidirà la reunió del Consell General del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana a Mollerussa.