El vicepresident del Govern clou la cinquena edició de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC)

query_builder   9 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern clou la cinquena edició de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC)

L'edició d'enguany ha centrat el seu debat en l'anàlisi i la recerca de sortides davant la crisi econòmica
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà divendres, 10 de juliol, la cloenda de la cinquena edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), que sota el sota el lema “Més enllà de la crisi” ha centrat aquests dies els seus debats en l’anàlisi i la recerca de sortides davant els reptes que planteja l’actual situació econòmica a Catalunya i arreu del món.

A les 18.45 hores el vicepresident del Govern presidirà, juntament amb el rector de la UPEC, Jordi Serrano, la cloenda de la jornades d’enguany, on també s’entregaran els premis UPEC 2009 al Comitè d’Empresa de Nylstar, per liderar la lluita per fer possible la viabilitat de l’empresa i al Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS), per la llarga trajectòria i compromís amb la salut de les dones.

La Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya, fundada l’any 2004, vol ser un gran espai de trobada, reflexió i estudi sobre aquells temes que preocupen als sectors socials democràtics i d'esquerres. La UPEC té com a prioritat la societat civil i donar resposta a les preguntes que afecten a les persones.
 

18:45|.Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (C/ Montalegre, 6 4a planta)|Barcelona (El Barcelonès)

Cloenda de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC)