La consellera d'Acció Social inaugura l'ampliació de les instal·lacions de l'Associació Sant Tomàs per a persones amb discapacitat intel·lectual

query_builder   10 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Acció Social inaugura l'ampliació de les instal·lacions de l'Associació Sant Tomàs per a persones amb discapacitat intel·lectual

Els nous equipaments acolliran serveis de formació i inserció laboral i el club de lleure i esport, entre d'altres
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà dissabte les noves instal·lacions de l’Associació Sant Tomàs al carrer Sot dels Pradals de Vic que acolliran diversos serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual, que fins ara es trobaven dispersos en diferents ubicacions.
 
El Departament d’Acció Social ha subvencionat amb més de 200.000 € les obres d’ampliació, pressupostades en 1.140.000€. Amb aquesta ampliació, les instal·lacions tindran una superfície de més de 3.000 m2. i acolliran serveis formació i inserció laboral; les oficines del servei d’habitatge; el servei “respir” per a les famílies; serveis de jardineria i neteja; i el club de lleure i esport CAR.
 
La Consellera Capdevila ha estat acompanyada pel director dels serveis territorials del Departament a Barcelona, Josep Gonzalez-Cambray. A l’acte també hi han assistit, entre altres, l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal; el president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa; el President de l’Associació Sant Tomàs, Àngel Andreu, i el gerent de l’Associació, Ricard Aceves.

11:30|.Associació Sant Tomàs (c. Sot del Padrals, 7)|Vic (Osona)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà les obres d'ampliació dels equipaments de l'Associació Sant Tomàs, per a persones amb discapacitat intel·lectual.