El secretari de Joventut visita el camp de treball de Sant Joan de les Abadesses

query_builder   10 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Joventut visita el camp de treball de Sant Joan de les Abadesses

Donarà la benvinguda als participants i familiars a l'activitat, que recuperaran els Gorgs del Torrent de la Pudor i del Torrent d'Oganes
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, juntament amb l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, i la presidenta del Grup d’Esplai Somins, Anna Julve, donarà diumenge la benvinguda als participants i familiars del camp de treball de recuperació dels Gorgs del Torrent de la Pudor i del Torrent d’Oganes.
 
El camp de treball, organitzat pel Grup d’Esplai Somnis, forma part del projecte de recuperació dels punts d’interès natural de Sant Joan de les Abadesses, especialment els relacionats amb el medi aquàtic. Concretament, el camp mediambiental té com a objectius netejar els Gorgs i el Torrent i els seus entorns; condicionar les zones d’esbarjo annexes; recuperar l’antiga central hidroelèctrica ubicada a la zona i senyalitzar els accessos. La Secretaria de Joventut dóna suport econòmic a l’activitat.

17:00|.Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses (pl. Major, 3)|Sant Joan de les Abadesses (El Ripollès)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, visitarà el camp de treball de Sant Joan de les Abadesses.